Cumartesi, Ocak 07, 2012

2012 Burçlarımız İçin Ne Demişler?

Yeni yıla girdik, dilekleri tuttuk, e üzerinden bir hafta da geçti... Şimdi dileklerimizin olacağına dair kendimizi inandıracağımız bir dayanağa ihtiyacımız var. O da nedir??? 


- Canım Zodiac, sevgili astroloji haritaları, Güneş, Jüpiter, Satürn!!! Yanımızda olun lütfen, desteğinize ihtiyacımız var!!! 


2012 Koç Burcu


Hiç kimsenin size yaklaşmasına izin vermiyorsunuz. Bilinçaltınız kaygılarla dolu. Eğer sorunlarınızı paylaşırsanız bu sıkıntılardan kurtulabilirsiniz. Sevdiğinizle yaşadığınız tartışmaları gündeme getirmeyin. Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Öyle ki artık gözünüz hiçbir şeyi görmez olmuş. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Neyseki duygusal bağlamda aklınızı alacak gelişmeler olacak. Siz de cazibenizin farkına varacaksınız. Kontrolünüzü kaybetmemeye bakın. Aradığınız huzuru ergeç bulacaksınız.



2012 Boğa Burcu



2012 yılında çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içinde olacaksınz. Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınız kullanmak isteyebilir ve zevklerinizi onlarla paylaşmaktan son derece mutlu olabilirsiniz.2012 yılında da araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz başarınızı olumlu etkileyecek. Yeni bir iş projesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Girişimciliğiniz ve aktif yanınızla, çevrenize örnek olucaksınız.



Ayrıca 2012 yılı siz Boğalar için, yüksek eğitim, yabancı ülkelerle alakalı tüm bağlantılar, hukuk,din, politika, yayımcılık, yabancı dil öğrenme, akademik kariyer elde etme ve meslek sahibi olmak ve iyi bir pozisyon elde edebilmek isteği kendinizi en fazla zengin, değerli ve etkileyici olarak görmek isteğiniz alanlar olacaktır. 



2012 İkizler Burcu
2012 yılı siz İkizler için, gerek evlilik gerekse iş ortaklığı sayesinde elde edilecek gelirler sigorta, nafaka, banka kredileri, miras ve hukuk davaları yoluyla elde edilmesi mümkün olan finansal kazançlar konusunda kendinizi güçlendireceğiniz, zengin hissedeceğiniz ve ruhsal açıdan daha olumlu ve daha pozitif düşünerek hareket edebileceğiniz şanslı olduğunuz alanlardır.


2012 yılında özellikle mart ay'ın konumu, sizi hassaslaştıracak ve duygusal konularda çevrenize karşı daha tutarsız olmanıza neden olacak. Aile içi olayların gündeme gelmesiyle birlikte; 2012 yılında onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz..

İkna yeteneğiniz 2012 yılında da yüksek olacak. Çevrenizle işbirliği içinde olacaksınız. Yılın ilerleyen aylarlarında özellikle nisan ve mayıs gibi istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz.



2012 Yengeç Burcu
Yengeç burçları haziran ayında , ikili ilişkilerimizde partnerimizi şımartabileceğimiz bir dönemi gösteriyor. Partnerinizi güzel bir akşam yemeğine çıkarabilir onu kendinize daha da çok bağlayabilirsiniz.Haziran ayında, duygularımızı fazla abartmamalıyız aksi halde karşı tarafta bıkkınlıklara neden olabilirsiniz.

İş hayatında ise , çok hırslı olacağınız bir dönem içindesiniz. Yeni fikirler arıyor , yeni projelere girmek istiyorsunuz. Bu kadar atılgan olmanız çevrenizdeki iş partnerlerinizin sizi kıskanmasına yol açabilir.

Sağlık açısından ise , yaz ayında olmamız dolayısıyla fazla abur cuburlardan kaçınmalı , ciğerlerimize ve midemize dikkat etmeliyiz. 




2012 Aslan Burcu 



Satürn gezegeni 2012 yılında, kişisel değerler, maddi ve manevi kaynaklarınız, mallarınız, yetenekleriniz, fiziksel ihtiyaçlarınız kısaca finansal güvenliğiniz konularında eğitici olmak adına dersler vererek, engellerle karşılaştırarak ve zorluklar vererek sabırlı olmanız için baskıda bulunacaktır. Sizler bu süreçte mantıklı bir düzen içinde, çaba sarfederek, dikkat göstererek, sabırla görevlerinizi yerine getirmeniz lazımdır. Hatalarınızı görmeniz, kendi yeteneklerinizi ortaya çıkarmak için çaba sarfetmeniz çok önemlidir. Pratik çözümler bulmak ve ekmeğinizi kazanmak için öncelikle kendinize güven duymalı ve cesur davranmalısınız. Parasal konularda harcamalarınızı kontrol altına almanız ve elinize geçen finansal geliri ise gerekli yatırımlarda kullanmaya özen göstermeniz faydalı olacaktır.



2012 Başak Burcu


2012 yılı Siz Başaklar için, kendinizi güçlü hissetmek, değerli ve etkileyici bulmak istediğiniz alanların başında, aşk hayatınız ve yaşamın güzelliklerinin tadını çıkarmak konuları başta gelecektir. Sabırlı davranmanız, eleştirel bakış açınızı biraz daha düzene koymanız ve mükemmellik ölçünüzü belirli sınırlar içinde tutabileceğiniz bir yıl önünüzde sizi bekliyor.

2012 yılında özgürlük ihtiyacı duyacağınız alan evlilik, ciddi ilişkiler ve ortaklık konularında görülebilir. Aşk konusunda olumlu sayılabilecek bir yıl olduğu halde, bunu evliliğe dönüştürme konusunda isteksizlikler görülmeye devam edebilir. Kimi Başaklar ise tam tersine bir takım nedenlerle aniden evliliğe karar verebilirler. Evli olanlar ise bu süreçte bazı ani gelişmelerle karşılaşabilir, sorunlar yaşayabilir ve aralarındaki özgürlük mücadeleleri veya görüş farklılıkları sebebiyle karşı karşıya gelmeye devam edebilirler.


2012 Terazi Burcu


Sayın Teraziler 2012 yılında Çevrenizde olup, bitenler için çok meraklı olacağınız ve dikkatli olmanız gereken bir yıl. Bu meraklı tavırlarınız biraz başınızı ağrıtabilir. Başkalarının yaşantısına girmeye bayılıyorsunuz. Çok istediğiniz güzel şeylere arkadaşlarınız sahipse kıskançlık duygularınız dizginleyin lütfen, hatta ayni şeylere sahip olmak için hileli yollara başvurmayın. Kendinizi geliştirin, çıkarlarınız için ilkelerinden taviz vermeyin.

Sayın Terazi bu yeni yıl sorumluluklarınızın bilincinde olmalı ve yatırımlarınızı değerlendirmek konusunda daha dikkatli davranmalısınız. Çeşme akarken doldurmalı cümlesinden yola çıkarsak geleceğinizi düşünerek hareket etmeniz yerinde olacaktır. Böylece uzun vadede bu süreci çok daha olumlu bir şekilde geçirebilirsiniz.

2012 de iş konularına odaklanacaksınız. Ailenizi ihmal etmek istememenize rağmen, dikkatinizi kariyerinize vereceksiniz. Kazançlarınızı ve başarınızı pekiştirecek fırsatlar ayağınıza gelecek. Şans gezegeninizin size vereceği mutluluklar karşısında sanki farklı bir dünyanın kapılarının size açıldığını göreceksiniz. Üst düzeyde çalışmak istiyorsanız; yakın çevrenizin de desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Bazı fırsatlar karşınıza çıkaracak ve işinizle ilgili uygun ortamlar oluşacak. Geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. Eğer işsizseniz bu yıl güzel bir işin kapıları açılacak. Yüksek hedefleriniz var. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücü bulacaksınız. İşinizle meşgul olurken ailenizi ihmal edebilirsiniz.




2012 Akrep Burcu 

Çalışmalarınızda sabır ve özenle çalışmayı sevdiğinizden dolayı 2012 yılında hakeettiğiniz saygıyı ve itibarı kazanacağınız bir döneme giriyorsunuz, gösterişten uzak bir şekilde işlerini yapmaya devam etmeniz yararınıza olacaktır. Kendisini yetiştirmeyen Akrepler inat edip yerinizde sayacaksanız, yaşamın basitliklerini elinizin tersiyle itmezseniz, 2012 yılı sizin için daha kötü geçecek gibi görünüyor. Cinsellik her akrep için önemli bir yer tutar. Cinsel açıdan en güzel dönem 2012 yılının ortalarında sizi şaşırtabilecek bir şekilde dolu dolu geçecek.

Sayın Akrep, ayrıca bu yıl kendinizi güçlü hissetmek, değerli ve etkileyici bulmak istediğiniz alanların başında, aşk hayatınız ve yaşamın güzelliklerinin tadını çıkarmak konuları başta gelecektir. Sabırlı davranmanız, eleştirel bakış açınızı biraz daha düzene koymanız ve mükemmellik ölçünüzü belirli sınırlar içinde tutabileceğiniz bir yıl önünüzde sizi bekliyor. Ayrıca bolluk ve şans sizin yanınızda. Maddi açıdan ve gelişim açısından çok şanslı bir yıla giriyorsunuz. Eğitim hayatı devam eden yada bir sınava hazırlanan Akrepler için de başarı var. Yılın ilk yarısı ev satın almaktan dekorasyona kadar çeşitli ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili düzenlemelere girişebilirsiniz. Keyif duyduğunuz konularda daha az zahmetli ve çoğunlukla sizin isteyeceğiniz, kabul edeceğiniz uğraşlar içine gireceksiniz. Aşkta ve beraberliklerde arzularınızı daha güçlü biçimde ortaya koyuyorsunuz. Aşk hayatınızda sizi heyecanlandırıp, mutlu edecek ve ciddi anlamda ele alabileceğiniz beraberlikler söz konusu olabilir. Çoktandır özlediğiniz kişilerle kucaklaşmalar yaşayabilirsiniz. Şubat gibi bazı sıkıntılar olabilir, sorunlarınızı tek başınıza çözmeyiniz. Ailenizden destek isteyin. Yaşamsal bakış açınızda değişimler meydana gelebilir. Farklı görüşte olan kişilerle ortak işler yapabilir, mesleki ve özel hayatınızda yeni sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu yıl tatil planları keyifle uygulanacak ve gittiğiniz yerden müthiş zevk alacaksınız. Eylül sonrasında ise arkadaş çevrenizden, sosyal gruplarınızdan ayrılıp kendi başınıza kalmayı isteyebilirsiniz, Çocuk sahibi Akrepler yılın ikinci yarısı çocukları ile ilgili konularda fikir alışverişlerinde bulunabilir, ilginç kararlar alabilirsiniz. Bu çocuklarınız eğitim hayatı olabileceği gibi evlilikleri ile ilgili bir kararda olabilir. Kasım gibi ilişkilerinizde daha soğukkanlı olmaya gayret edin. Sosyal ilişkiler ve yeni çevreler hayatınızı yeniden yapılandıracak. Duyacağınız haberler giden gelenler hep sürprizli ve ani olacak. Karşılaşacağınız fırsatları anlayabilir ve yakalayabilirseniz hayatınız çok değişebilir. Hayata daha iyimser ve güvenle baktığınız güzel bir yıl sizi bekliyor.



2012 Akrep Burcu İş Hayatı

Sayın Akrep 2012 de kendinizi gösterme ve takdir toplama şansınız olacak. İş hayatınıza gereken önemi vermek, çalıştığınız kişilere odaklanmak zorundasınız zira tempolu bir yıl sizi bekliyor. Yılın ikinci yarısı işinizle ilgili büyük gelişmeler yaşanabilir. Çevrenizde kötü niyetli kimseler olabilir fakat biraz uyanık olursanız bunları kolaylıkla anlayabilirsiniz. Artan sorumluluklar karşısında yapıcı olmalı ve çalışkanlığınızı öne çıkarmalısınız. Ortaklaşa işlerde yaşadığınız pozitif duygularla verimli çalışmalar yapabilirsiniz. İş hayatında artan iş temponuz sizi daha disiplinli olmaya zorlayacaktır. Bu yıl beklenmedik yer ve durumlardan elinize para geçebilir. Büyük bir kazanç getirecek olan, ani bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Yolculuklar, akademik çalışmalar, şimdiye kadar tanımadığınız kişilerle yapabileceğiniz kazançlı anlaşmalar iş hayatınız açısından çok daha fazla önem kazanabilir.
2012 Akrep Burcu Aşk Hayatı
Aşkta mutluluğu yakalamak için her şeyden önce yaşamınızın sorumluluklarına her zamanki sahip çıkmayı başarmalı, güvence dolu bir iş hayatı sayesinde maddi olanaklara kavuşmanın sizi karşı cins üzerinde etkili kılabileceğini bilmelisiniz. Siz ayaklarınızın üstünde durduğunuz müddetçe hem hayatın güzelliklerini yaşayabilir hem de düzgün, seviyeli ve aklı başında kişilerle oldukça mutlu ilişkiler yaşayabilirsiniz. Aşk konusun da bu yeni yıl gerçekten iyi görünüyor. Eski aşklarınızla karşılaşabilir, geçmişinize dönerek kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Bu sene evlilik imkânı olacak gibi kalbi boş olan Akrep burçları için 2012 de her iki tarafında bunu gizlemeyeceği dostluğun aşka dönüşeceği gelişmeler yaşanabilir yâda ciddiye almayı hiç aklınıza getirmediğiniz bir ilişki birdenbire sizin için çok değerli olabilir. Evliliğe giden ciddi bir ilişki gündeme gelebilir özellikle haziran sonrası bunun için uygun. Evli Akrepler ise iş yerinde ki yoğunlukları nedeni ile ailelerine zaman ayırmada zorluk yaşayabilir.

Evli olup sorunu olanlar sorunu mahkemeye taşımayı düşünebilir ancak bu sadece düşüncede kalacak gibi. Sorunların çözümü için biraz daha çaba sarf etmeniz gerekiyor. Fazla alıngan davranabilir ve her tür yaklaşımı yanlış değerlendirebilirsiniz. Olayların gerçek sebeplerini araştırıp, tam bir çözüm yolu bulmanız gerekiyor. Karşınızdaki insanlardan anlayış beklememelisiniz. Mantık ve soğukkanlılıkla bu sıkıntıları çözebilirseniz ilişkiniz çok sağlam temellere oturacaktır.
2012 Akrep Burcu Sağlık
Mide ağrıları ortaya çıkabilir. Eğer siz bir kadınsanız genital rahatsızlıklara dikkat etmelisiniz. İş temponuzdaki yoğunluğa bağlı fiziksel yorgunluklar olacaktır. Özellikle iş hayatının getirdiği baskılar altında yıpranmamak için düzenli olarak sağlık kontrollerinden geçmelisiniz.



2012 Yay Burcu

2012 Yay Burcu Iş Hayatı
Anlaşmalar yapmak ortaklıklara girişmek yeni bir iş var olan işinizde büyümeye gitmek ekstra çalışmalar 2011 de gündeminizde olabilir.
Mart gibi ortağınız veya iş arkadaşlarınız ile birlikte yapacağınız bir işte gerilim yaşayabilir bazı gecikme ve aksaklıklara maruz kalabilirsiniz. Aceleden ve riskten kaçınmanız gerekiyor. Ancak güçlü bir mevki için yeri geldiğinde atak davranmayı biliniz.
Temmuz sonrası Özellikle kariyeriniz adına atmanız gereken adımları kolayca atabilir Kariyer ve hayat hedeflerinde geri dönülemez değişikliklere gidebilirsiniz. Ürettiğiniz fikirler artık sadece fikir olmakla kalmayıp birer ürüne dönüşebilir. Ofisinizi düzenleyebilir işinize yaramayan şeylerden bu dönemde kurtulabilirsiniz
Işinden ayrılan yâda iş arayan yay burçları yılın ilk yarısı bulacakları işe geçici bir gözle bakabilir ve eylül gibi yeni bir işe başlayabilirler.

2012 Yay Burcu Aşk Hayatı
Yılın ilk yarısı evlilik planları yâda ortaklaşa girilen bir iş için en olumlu sonuç ve gelişmelerin yaşanabileceği dönemdesiniz.
Ilişkisinde sorun yaşayanlar ise ya birlikte olduğunuz kişiyi olduğu haliyle kabul edin veyahut size uymayan ve mutsuz eden bir ilişkiden kaçının. Sorunlu bir birlikteliği ciddiyete dökmek ileride daha büyük sorunlara yol açacaktır. Eğer amacınız huzurlu bir yaşam sürmekse kavga ve çatışmalardan uzak kalmaksa o zaman önce evliliğinizi evli değilseniz bundan sonra kuracağınız ilişkileri iyice gözden geçiriniz.
Yeni başlayan birlikteliği olan yaylar evlilik konusunda aceleci davranmamanızı tavsiye ederiz bu olay evlilik fikrinin iyi bir karar olmadığını anlayıp yarı yoldan geri dönmenizden iyidir. Ilişkilerinizde lütfen karşınızdaki kişiyi iyi tanıyınız.
Kalbi boş olan yay burçları yılın ilk yarısında yeni aşklara yelken açacaklar eğer ilişkinizde aceleci davranmaz karşınızdaki kişiyi iyi tanırsanız ileride ciddiyete dönüşecek sağlam temellere dayalı bir birliktelik yaşanabilir.

2012 Yay Burcu Sağlık

Sağlığınıza ve uyku düzeninize dikkat etmeniz beslenme konusunda diyetinize özen göstermeniz faydalıdır. Spora bir başlayıp bir bırakmanızın da size bir faydası yok. Sporu düzenli bir biçimde yapmaya başlamalısınız. Bel bölgenizle ilgili ağrılar ortaya çıkabilir.







2012 Oğlak Burcu 

Özellikleri: Sorumluluk sahibi pratik disiplinli organize görev duygusu gelişmiş sistematik olgun güvenilir çalışkan üretgen gerçekçi yönetici planlayan sabırlı düzenli metodik verimli dikkatli kontrollü tutumlu mücadeleci başarılı hırslı tutucu katı materyalistik cimri karamsar korkak katı duygusuz soğuk melankolik hesaplı. 
Oğlak toprak elementi ve öncü nitelik taşıyan bir burçtur yöneticisi ise Satürn’dür. Disiplin gezegeni Satürn kısıtlayıcıdır ve sorumluluklar verir. Oğlak insanının hayatta bir amacı vardır ayaklarını yere sağlam basar ve ne yöne gittiğini iyi bilir. Amaçlarını planlı bir şekilde uygulamaya başlar düşünerek hareket eder ve asla acele etmez. Azimli inatçı sabırlı Oğlak simgesi olan dağ keçisi gibi dağın zirvesine tırmanır. Hiçbir burç hedefine ulaşmakta bu kadar kararlı değildir. Öncü niteliğinin yanında sabır inat ve diğer özellikleri birleşince bu tip eninde sonunda en tepeye çıkar. Oğlak burcu insanı çok hırslıdır. Olayları başlattığı an sonuçları zaten kafasının içinde hazırdır. Hangi işi mesleği ya da konuyu seçerse seçsin daha başladığı anda yönetimi eline almayı düşünmektedir. 
Oğlak en çalışkan burçlardan biridir. Yöneticisi Satürn ona nefes aldırmadan yapması gereken işleri ve sorumlulukları hatırlatır. Iyi plan yapmasını ayrıntılara dikkat etmesini genç yaşta olgunlaşmasını sağlar. Hayatı fazla ciddiye alır ve bu ciddiyet onu çocukken bile olduğundan daha büyük gösterir. Kendinden büyük kimselerin dostluğunu tercih eder ve genç kuşaklarla pek anlaşamaz. 
Oğlak insanı yaşlandıkça kendini bulur ve daha çekici olur. Başka etki almadıysa fiziksel olarak çok sağlam sayılır. Genellikle yalnızdır enerjisinin büyük bölümünü işine harcadığından manevi bazı şeyleri yaşayamaz. Yengeç gibi karamsardır. Herkese güvenmez sadece kendisine güvenir. Zıt burcu Yengeç’in yuvasında aradığı güveni Oğlak meslek ve statüyle bulmak ister. Çok zor dost olur ama dost olduğu kimseye ömür boyu güvenir. 
Geçmişe geleneklerine bağlı ve tutucudur. Ailesine karşı sorumluluk duyduğu için aile bağları kuvvetlidir. Ilk bakışta soğuk görünen Oğlak üstün bir eş ister. Böyle birini bulunca da onun maddi manevi her istediğini vermeye çalışır ve ona hayat boyu bağlı kalır. Nefesinizi kesecek ateşli bir sevgili değildir belki ama sadık ve güvenilirdir. 
Oğlak burcu işi sayesinde saygın olmak ister ve statüye çok önem verir. Iyi bir semtte iyi bir ev iyi bir araba ve seçkin klüplere üye olmak ister. Para konularında dikkatli tutumlu hatta cimridir. Fazla maddeci görünebilir ama onu asıl motive eden şey para kazanmaktan çok toplum içinde saygın olmaktır. Yükselmesine engel olacak her şeyi bir kenara atabilir ve harekete geçtikten sonra bir adım bile gerilemez. Oğlak insanı genellikle arzu ettiği serveti elde eder. 
Güvenli ve düzenli gelir getiren işleri sever. Işine Başak burcu kadar düşkündür. Imzasını attığı her işi en iyi şekilde yapmak ister. Çabuk zengin olma yollarına sapmaz düzenli ve planlı hareket eder. Lider olabileceği işlerde çalışmak isim yapmak ve tanınmak ister. Oğlak burcu hiyerarşik düzenin olmadığı yerlerde karmaşa olacağının bilincindedir. Emir-komuta zincirini iyi anlar ve hiyerarşiye saygı gösterir.Bu yüzden de devlet içinde büyük kuruluş ya da şirketlerde yönetici ve yetki sahibi bir kişi olur. 
PARA VE ZENGINLIK 
Oğlak para konusunda en becerikli davranan burçlardan biridir. Harcama ve yatırımlarınızda o kadar tutumlu ve akıllısınızdır ki başka insanlar paralarını idare etmeniz için size gelebilirler. Tedbirli bir yapınız olduğu için fazla risk almazsınız. Çabuk zengin olma hayaliniz yoktur yavaş ve emin adımlarla ilerlersiniz. Herşeyi önceden planlar ve o plana sadık kalırsınız. Güçlü ve etkin olmak istersiniz ve burçların en hırslısı olarak tanınırsınız. Çok çalışmak gözünüzü korkutmaz işinizin her anından büyük zevk alırsınız. Kolaylıkla işkolik olabilir ve hayatınızdaki diğer şeyleri ikinci plana atabilisiniz. 
Kendi işine sahip olmak isteyen Koç burcunun tersi olarak siz başkalarına ait büyük holdinglerde çalışmaktan zevk alırsınız. Çalıştığınız şirket ne kadar büyük ve güçlü ise o kadar çok hoşunuza gider. Şirketinizin değerli elemanlarına sağladığı avantajlar işinize gelir. Pratik ve tutumlu toprak burcu Oğlak başkalarının emri altında çalışmayı dert etmez. Kurum ve şirketlerdeki hiyerarşik düzeni sever ve bu hiyerarşinin en tepeye tırmanmanıza yardımcı olacağını bilirsiniz. 
Oğlak burcu olarak tarihten antika paralardan eski pullardan tarihi dökümanlardan değerli taş ve antikalardan zevk alırsınız.. Güvendiğiniz uzmanlardan bilgi alarak bu gibi şeylere para yatırırsanız kazançlı çıkabilirsiniz. 
Stresten Nasıl arınır? 
Oğlak hayatın gerçek zevkini çalışmakta bulan bir burçtur. Sıkıntılı dönemlerinde ise içgüdüsel olarak daha çok ve yoğun olarak çalışmaya devam eder. Yöneticiniz Satürn’ün etkisi ile sorumluluk sahibisinizdir. Gerçekçi ve pratik çözümlere değer verirsiniz. Öncü nitelik taşıdığınız için idarenin sizde olmasını istersiniz ve olayları başlatırsınız. Çok çalışarak kendinizi iyi hissedersiniz ama bazen yoğun işlerin arasında kendinizi kaybedebilir ve olayları bütün olarak algılayamayabilirsiniz. Yaptığınız işin emeklerinize değip değmediğinden emin olmalısınız. Eşiniz kız ya da erkek arkadaşınız sizi fazla görememekten şikayet ediyorsa iş programınızı yeniden gözden geçirmenizde yarar var. 
Oğlak burcu toprak elementi olduğu için siz büyük ihtimalle deniz kenarından çok dağlık bölgelerde olmaktan huzur duyarsınız. Bir günlüğüne bile olsa dağlık bölgelerde yürüyüş yapmak tırmanmak mağaralar keşfetmek sizi yeni bir insan yapacaktır. Oğlak burcu takım oyunlarını yönetir arkadaşlarınızla futbol oynayarak stresinizi atabilirsiniz. Bu arada Oğlağın zayıf bölgesi olan dizlerinizi korumayı ihmal etmeyin. 
Son derece sosyal bir insansınız zaten bu sebeple alanınızda eninde sonunda en tepeye yükselirsiniz. Ucuz ve salaş yerlere gitmekten hoşlanmazsınız şık ve klas yerlerde bulunmak sizi mutlu eder. Oğlak (dağ keçisi) yüksek ve manzaralı yerlerden hoşlanır. Arkadaşlarınızla manzaralı şık bir restoranda yemek yemek moralinizi düzeltecektir.Yemek sırasında sürekli iş konuşmak yerine genel konulardan konuşarak rahatlamalısınız. Spor olarak tenis gibi daha sosyal sporları tercih etmelisiniz. 
Oğlak burçları borsaya ve hobilerine yatırım yapmaya bayılırlar.TV ve internetten finansal yatırımlarını takip eder ve bu konuları sürekli olarak araştırırlar. Bazılarınız ise eski para pul ve başka kolleksiyonlar yaparak oyalanırlar. 
Oğlak burcu olarak tarihten zevk aldığınız için Discovery kanalını seyrederek müzelere giderek kafanızı dinlendirebilirsiniz. Antika merakınız olabilir bir şey satın almasanız bile açık artırmalarda değerli objelerin arasında iyi vakit geçirebilirsiniz. Birdenbire gevşeyeceğinizi zannetmeyin bu biraz zaman alabilir. 
Oğlakların çoğu anne ya da babalarına çok bağlıdırlar. Sizin için de böyle ise babanız ve anneniz ile bir arada vakit geçirerek kendinizi iyi hissedebilirsiniz. 
Eski ya da yeni fark etmez komik bir film seyredin esprili arkadaşlarınızla bir araya gelin. Kahkahalar atarken hiçbir derdinizin kalmadığını göreceksiniz. 


2012 Kova Burcu



Sayın Kova, Bu yeni yılda gelecekle alakalı umutlarınız daha ön planda olmaya başlayacaktır. İdeallerinizi belirli bir noktaya odaklamanız için her şeyden önce disiplinli bir şekilde çalışmak ve mesleki açıdan kendinizi geliştirmeniz gerekmektedir. Kariyer sahibi olmak adına yeniden iş hayatının içinde yer almanızı veya hali hazırdaki işinizle ilgili değişimlerde bulunarak ileriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlayıcı tedbirleri mutlak almalısınız.



2012 tüm isteklerinize kavuştuğunuz her anlamda hayattan istediğinizi alacağınız 2011 yılında dönemsel olarak yaşadığınız sıkıntıları yaşamadığınız bir yıl olacak. 2012 tam anlamıyla sizin yılınız.

İş yaşamınızda meydana gelen gelişmeler, ev hayatınızı da düzene koyabilir. Yeni bir yere taşınmak, ailenizle ilgili konularda da yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Araba almayı düşünen yâda mevcut arabalarını değiştirmeyi isteyen kovalar bu isteklerini gerçekleştirebilir. İş yükünüz özellikle bu yılın ortalarından itibaren artabilir ve yeni koşullar, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Çocuk sahibi kovalar için bu yıl çocuklarının okul hayatlarındaki başarılarından dolayı mutlu oldukları bir yıl olacak. Bazılarınız güçlü bir evlilik yapabilirsiniz. Kimileriniz ise, ilişkisiyle ilgili mücadeleler verebilir ve hayatınıza bir yön çizebilirsiniz. Bu yıl şansınız çok açık planlarınızı gerçekleştirebilme fırsatı bulacaksınız. Ayrıca bu yıl yurt dışı seyahatleri gerçekleştirebilir ve birçok seyahatten şanslı ve de kazançlı çıkabilirsiniz. Uzun süredir görmeyi istediğiniz, bir yere yolculuk yapabilirsiniz. Yılın ilk yarısı yeni yerler görmek, ilginç insanlarla tanışmak, bulunduğunuz ortamda güzellikleri yakalamak adına ilginç bir dönem sizi bekliyor olacak.




2012 Balık burcu



Balık, Bu yıl kendinizi gergin hissettiğiniz dönemlerde sakin olup sinirinizi etrafa kesinlikle yansıtmamalısınız. Ayrıca geleceğinizi iş anlamında hedeflendirmeyi ve bir amaç etrafında hareket etmeyi başarmak durumundasınız. Kendinizi geliştirmek açısından da etkili olacak bu süreçte, hem kendinize olan inancınızı güçlü tutmayı, hem de eksik noktalarınızın farkında olarak, abartıya kesinlikle kaçmadan sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmeyi ilkeniz haline getirmelisiniz.



2012 yılın ilk yarısı aklınızı maddi konulara vermek, özellikle de borç, alacak, kredi gibi konularda düzenlemelere giderek fayda sağlayabilirsiniz. Eski hesapları gözden geçirmek doğru bir hareket olacaktır. Bu yıl dost çevreniz de bir değişim olabilir yeni dostluklar arkadaşlıklar kuracaksınız. Bu yıl size motivasyon kazandıracak dostlar seçeceksiniz. .Geçmiş yıllarda; eşinizin, arkadaşınızın veya sevdiğinizin romantik aşk gösterileri ve duygusal paylaşımlarınız yeterli idi. Artık, bu tür soyut şeylerin dışında, yaşantınızda daha somut nesnelliklere yer vereceksiniz. Tek yaşayanlar için ise, Şubat- Mart dönemin de aşk yolculukları gündeme gelecek.



2012 Balık Burcu İş Hayatı
Mart-Nisan ayları parasal ve maddi konular üzerine sıkıntılar yaşayabilir, hem kazanmakta zorlanabilir hem de var olanları değerlendirme konusunda endişelenebilirsiniz. Huzurunuzu ve güvenliğinizi tehdit edecek konularda tutumlu davranmak çok faydalı olacaktır. Nisan gibi paranızı borç ve alacak ilişkilerinizi değerlendirme zamanı. Bekleyen ve alamadığınız borç nafaka, miras, geri ödemeler varsa bu konularda şanslı olduğunuzu fark edebilirsiniz. Ortaklaşa yaptığınız işler varsa, oldukça başarılı olabilirsiniz. Ortak kazançlarınıza ilişkin farklı ve ilginç kararlar alabilirsiniz. Ani kararlar alarak para kazandığınız işten ayrılabilir, borç alarak riske girebilirsiniz. Kar-zarar dengesini iyi tutturarak bu dönemden geçmeyi deneyebilirsiniz.
Ağustos da bazı seyahat iptalleri yaşanabilir.

Eylül sonrası para ve yatırım olayları çok yoğun yaşanacak. Bazılarınız bir miras bazılarınız ise borç alıp verme ile uğraşacak. Ödemeler ve bazı maddi beklentilerinize dayalı bir haber veya alacağınız bir karara olumlu yanıtı ağustos sonuna doğru yapacağınız görüşmelerle alabileceksiniz. Bazı parasal beklentiler gerçekleşecek. Ekonomik yaşamınızı sürdürmek için yaptığınız çalışmalar, kendinizi yetiştirmek için gösterdiğiniz çabalar olumlu sonuç verecek ve çevre ilişkilerinizde sizi mutlu edecek gelişmelere sahne olacak. Kişisel harcamalarınız arttıracak. Dış görünüşünüze para harcayabilirsiniz. Ancak bu yıl genel harcamalarınızın daha çok eviniz için olacağını söyleyebiliriz. Bütçenizin büyük bölümünü mutfak harcamalarına ve ev eşyalarına ayırabilirsiniz. 
Ekim gibi çevrenizdeki kişilerle ortak kararlar aldığınız ve kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir dönem olacak. Seyahatlerde karşılaşacağınız kişilerle eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. 



( Alıntı: Rezzan Kiraz Burç Yorumları )

Hiç yorum yok: